Bilder och LEGO

sömn; god. Verkar som om förkylningen är på tillbakagång. Men jag är fortfarande lomhörd och ett och annat hostande kommer det så jag håller mig i stillhet – inget campingliv alltså.

Redigering:
Följande imlägg har fått tillägg av bilder:
Rhodos dag 3 av 9 lör 12-Jun-2010 0:01.

Vilade lite.

Byggde lite LEGO. Köpte mig en egen födelsedagspresent – utifallatt…
Klicka på bilden så spelas ’bygget’ upp:
[Bild: LEGO 8047]

Hälsoläget:
Känns fortfarande ganska OK. Förkylningen håller på att släpp och då märks de andra besvären mer – vofför är det på de’ vise’?
[02-02-050-025]

2 svar på ”Bilder och LEGO

  1. Man känner alltid det som för tillfället är värst. I alla fall fungerar jag så och jag tror att det gäller de flesta. Det är väl också det att vi smärtpatienter alltid har något ”ont” att reagera över. Det enda som verkligen kan ta över min fysiska smärta är när jag får riktig otäck ångest. Men så fort psyket är OK igen då kommer värken.
    Aldrig får man vara gla’.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *