Söndag

Det här blir mitt första egentliga inlägg, på den nya bloggen.

Fr.o.m. i dag börjar jag skriva här, i stället för på ngn.blogga.nu. Och det beror på att jag är osäker på vad jag egentligen håller på att fixa med.

Så, alltså, innan jag vet det, med säkerhet, så skriver jag här – min webdagbok (WebLog->blog -> (försvenskningen) blogg).

Det var ju bastufest, i går. Så det har varit lite segt i huvudet, i dag.

Dagen har gått i lugnets tecken. En promenad har det dock blivit.

Och har jag försökt lära mig att bygga bloggsidor för WordPress, från grunden. har gett mig den på att skapa en helt egen.

Jag har också bestämt mig för att strama upp min ekonomi ytterligare. Har varit kontakt med internetbanken IKANO. De kan, utan kostnad (?), erbjuda mig så många konton jag vill ha. Jag vill nämligen ha en ca 10 st, för att kunna hålla isär allt jag behöver spara till. Och så ville jag ha möjlighet att kunna namnge dessa konton, efter eget huvud. Sedan visade sig att jag får 3,55% ränta också. Ja då var det väl liksom bara att slå till. På Swedbank får man 0,0%. e-sparkonto får man visserligen 3,35% men då får man bara ha ett? Och inte kan man mange sina konton heller. Så nu (sedan) ska jag automatskicka pengar från Swedbank till IKANObank varje månad.

7 svar på ”Söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *