Torsdag

Ledig dag. 

Var till Onsjökärret och gjorde en skarp test av fjärrutlösaren. Det blev jättebra. Tog massor med bilder (234 st). På ett gäng flygfän, en Skogsödla & en fluga (polare?). Ett gäng snokar och lite insekter. 

På eftermiddagen bar det iväg till sjukgymnastiken och akupunktur. 
Jag slapp nålarna mellan tumme och pekfinger. Fick i foten i stället. Det var värre. Speciellt på vänsterfoten. Det gjorde ont redan när hon med fingret letade var hon skulle sätta nålen – så förbaskat öm var jag? 

Fick nålar i övre delen av m trapezius (tror jag), också. När hon snurrade på den vänstra gjorde det ont nere i fötterna? På ovansidan så tårna reste sig. Attans. 

Verkar som om hela min vänstra sida är liksom överkänslig? 

Har suttit hela kvällen och joxat med morgonens bilder. Och när jag ska publicera dem, på Diino, ja då ska det givetvis krångla! Får ett meddelande om att det redan är för många inloggade på kontot? Jag loggade in och ut i går eftermiddag. Jag är f-n i mig inte extra inloggad! 

Vad är det för status på programmerare nu för tiden? Verkar vara något slags bottenskrap. 

Skrev ett meddelande till supporten. Får se om de får tummen ur, idag?

7 svar på ”Torsdag

  1. Tar genast tillbaka vad jag skrev senast. Visserligen var de snabba med att svara. Men nu fick jag ett meddelande om att de tänker försöka lösa problemet först i morgon?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *