Fredag

Skönt med en ledig dag efter en stökig vecka. 

Eftersom solen sken åkte jag till Onsjökärret och letade ormar. Kolla Onsjökärret 070615

Promenerade med hunden. 

Gjorde mig sedan i ordning för att gå till brorsbarnens skolavslutning på Onsjöskolan. Trevlig tillställning. Barnen sjöng och underhöll. Jag vill minnas att mina egna skolavslutningar var något segdraget och långtråkigt. Det enda en hade i huvudet var att det skulle ta slut – så sommarlovet kunde börja. 

Vi åkte sedan upp till bergagården och firade barnens skolavslutning med mat. 

Hemma igen började jag fundera på vad som skulle göras mer med fredagen. 

Hustrun kom hem och då bestämdes det att det blir pizza och öl. Efter en stund gick jag över till Coca-Cola, det var faktiskt godare? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *