Söndag

Lite, bara lite segt idag. Åldern tar ut sin rätt. Även idag är det varmt som attan. 

Hustrun och jag tog bilen in till staden och gick runt lite på den s.k. aquautsällningen på Sanden i Vänersborg. Husvagnsbilar stod uppställda där. Inte utan att man känner stor lust att äga en sådan där och bara kunna ge sig iväg, när som helst. Men priserna. Den billigaste kostade 339 000 SEK. 

Vi har räknat på det där tidigare och det innebär ett antal hotellvistelser, mängder med nätter på vandrarhem och flera års campingavgifter. Så varje gång slutar det med att vi nöjer oss med vårt tält och inser att vi hellre lägger våra pengar på upplevelser. 

Var ute till Onsjökärret på förmiddagen. Såg bara bakdelen på en Vanlig Snok. En vackert blå trollslända fångade min uppmärksamhet. Studera den på: bilder.ngn.nu: Vanlig Jungfruslända 

En vacker lilja kan ni studera här: bilder.ngn.nu: Gul Svärdslilja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *