Måndag

Ledig idag. 

Pysslat en del. 

Lagade pannkakor. 

Rastat hunden. 

Cykeln har blåst ikull så backspegeln gick sönder 🙁

Allmänt skitväder

Och så har jag tyckt synd om mig själv. Idag har jag haft ont i nacken och i ryggen på höger sida och så värker det till i högertummen som attan. Det svider i skinnet på insidan höger underarm. Lite ljumskvärk finns med också samt värk i vänster fotvalv? Och så väser det i huvudet. Muskelsammandragningar i armarna är också med och irriterar. Ska ta och ringa vårdcentralsdoktorn i morgon och diskutera detta. 

Har suttit en bra stund och fixat med gamla digitalbilder. Främst på ormar. Jag hoppas att det ska bli en separat hemsida för detta när/om jag blir färdig. 

2 svar på ”Måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *