Lördag

Gunveig: Sorry men jag fick faktiskt inte ont i huvudet. 

Gav mig ut med kameran tidigt på morgonen och lyckades faktiskt fånga en hel del. Klicka in på min fotoblogg och läs mer om det där. Fredagens fotograferande avhandlas där också. 

Nu ska vi snart samla ihop oss och åka till Trollhättan och titta på crusing. De har tur med vädret. Och genast kan jag meddela att vi åkte aldrig dit. Vi var/är så slappa och slöa så vi stannade hemma.

2 svar på ”Lördag

  1. Hoppas du förstod att jag inte menade allvar med min önskan. Det var bara en liten jävel som satt på min axel och tyckte att du kanske behövde en liten påminnelse om vad du gjort. Det var ju tur att min önskning inte gick i uppfyllelse i alla fall så du kom ut med kameran istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *