Måndag

Svår dag på ormfronten. Regn, blåst och lite kyligt. Lite uppklarnande nu mot kvällen. 

Tog en eftermiddagstur med hunden. Råkade ut för två saker som upprörde mig. 

Först var det 5 stycken pojkar som tränade eller lattjade lite fotboll vid fotbollsplanen. 3 bilar krävdes för detta, ända fram till fotbollsplanens kant. Parkeringen ligger ca 100 meter bort. 

Tre parkerade bilar, vid en fotbollsplan och man kommer bara dit via cykelvägar. P.g.a. personuppgiftslagen kan jag inte visa dessa bilar och deras registreringsnummer. Om nu dessa tre bilar råkar vara identiska med de tre på bilden är detta givetvis en slumpmässig tillfällighet. 

Senare kommer en av bilarna körande, på cykelvägen, förbi en lekplats. Lite väl långt bort från fotbollsplanen? Och definitivt inte närmsta vägen från fotbollsplanen till bilväg. 

Även här gäller personuppgiftslagen och varje eventuell överensstämmelse med verkligen är även här slumpmässig och tillfällig. 

När jag kom dit såg jag att en annan av bilförarna roat sig med att backa upp och spinna loss i gruset, svänga (sladda) lite för att sedan lägga in ettan och spinna loss i gruset igen och tar vägen via cykelvägen som går förbi parkeringen – jösses? 

Den här bilden är dock i allra högsta grad verklig och visar hur någon av de fem fotbollslattjande pojkarna helt klart är väldigt omogen. Bilen är sannolikt bakhjulsdriven. 

Det andra som upprörde mig var att jag för en sekund släppte uppmärksamheten på hunden. Då passade hon på att anfalla en hund som var i koppel och sprang bredvid en cykelande pojke – som höll i andra ändan av kopplet. 
F-n vad man skäms. J-a hund! 
Men givetvis är det mitt fel. Jag ska INTE ha henne lös när jag nu vet att hon kan göra sådär – ibland. Hoppas nu bara den cyklande pojken med hunden inte blev allt för chockade. Han höll nästan på att ramla. 

Som final på det hela så passade vår byracka på att morra åt mig – nu sitter huvudet löst (hennes). 

2 svar på ”Måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *