Söndag

Nu har jag bestämt musik till nya BAS-passet.

Nästa steg är att plocka in låtarna i mitt ljudredigeringsprogram, Cool Edit 2000, och fixa till ljudnivå, längden samt ev redigera bort (eller sänka ljudnivån på) partier som är otrevliga för örat och s.k. fade in och ut.

Räknar ut ca tidåtgång. Det ska var en viss tid på uppvärmning och en annan tid för smidighet, styrka och kondition samt nedvarvning, avspänning och strech. I år planerar jag dock att inte ha någon musik till avspänningen och stretchen.

Därefter bränner jag en s.k. träningsCD. Lyssnar igenom – igen – då tar jag ut låtarnas olika partier; vers, refräng och liknande.

Sedan sätter jag rörelser till och så ska det nötas in.

Har inte så värst gott om tid. Passet ska vara klart att köra till den 16/1. Då börjar jag här på Onsjö kl 19:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *