Måndag

Var lite orolig över hur det skulle gå på jobbet efter en så intensiv helg. Det gick över förväntan. Kände energin flöda! Kul! 

Hem och rastade hunden, käkade. Konstaterade att den där lilla handdatorn, Palm Z22, hade lagt av, på riktigt. Jag trodde först att batterierna var slut – icke. Den var/är död. I den hade jag alla mina anteckningar som jag gjorde på bussen. Så större delen av min lediga tid idag har jag ägnat åt att skriva om allt. 

Däremellan har sonen hälsat på och så körde jag mitt sista BAS-pass uppe på Blåsut i Blåsutskolans gymnastiksal (18:00-19:00). 

Innan det var jag till ICA Kvantum och köpte clementiner och godis till motionärerna och godisask och trisslott till värdarna. 
Det var fullt ös idag. Jag hade fortfarande massa energi i kroppen så det kändes liksom extra roligt även om det nu var sista gången. 
Egentligen skulle min sista ordinarie jympa varit nästa måndag men då har föreningen valt att satsa på en stor balunsjympa i VBG’s Idrottscentrums A-hall med därpå följande bandy. 

Nu ska hunden strax ut och sedan blir det sängen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *