Jobbet

Igår, onsdag, fick jag tillbaka handdatorn. UPS hade strulat till det och ”glömt” den i GBG. Hade jag inte ringt och klagat hade jag fått den idag. 
Men jag begriper inte vad de egentligen har gjort med den. Det var med en lapp, med ikryssade rutor och bredvid rutorna stod förklarande text, på tyska? Jag kan inte läsa tyska. Får väl kolla i någon ordbok. Jag vill gärna veta vad de gjort med apparaten. 

Studerade den där lappen lite noggrannare och fann till slut att man kunde läsa den på tvärsen och ute till vänster fanns det engelsk text som dels förklarade att de hittat samma fel som jag hade, bravo! Dels att de bytt ut skärmen. 

Vid ett tillfälle idag la pekskärmen av – heldöd – fick varmboota den. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *