Onsdag

Jaha då har onsdagen snart passerat. 

Först kan jag konstatera att jag missat, glömt eller vad det nu ska kallas att sköta mina sjukgymnastiska hemövningar jag fått. Jag hade föresatt mig att sköta dem onsdagar och fredagar.

Jag har också misslyckats kapitalt med att sköta mitt ätande, snudd på matmissbruk är det. 

Jag försökte få hunden att förhålla sig lugn och vänlig gentemot en snäll och trevlig liten katt idag, när vi var ute på vår promenad. Givetvis misslyckades det. Den hunden är knäpp – när det gäller katter. Kan hon verkligen inte se eller fatta att de katter hon har hemma är av samma ras (katter) som de hon ser ute? 

Hon, hunden, är i alla fall suverän på att hitta kottar och äpplen. Att bära på riktigt stora pinnar, ja eller närmast stockar är hon också en hejare på. 

Och så verkar hon ha jäkligt kul – det är väl det som gör att man "står ut med" hennes 'brister'. 

Katten Abbe, han med pälsproblem – jag tror han är allergisk, mot något i maten. 

Själv har jag fortfarande problem med en trötthet som inte står i proportion till det jag uträttar. 

Ringde vårdcentralen idag, för att få prata med min doktor – på kurs. Fick till slut talat med en sjuksköterska på sjukvårdsupplysningen. 

Jag har något mysko besvär framtill på kroppen, på vänster sida, nära mittlinjen, från de två nedersta revbensbågarna och ned mot naveln, under skinnet. Det är liksom en sträng (ev flera?) som är svullen och ömmar när jag sträcker vänsterarmen uppåt bakåt. Och jag kan känna den (palpera) när jag för fingrarna horisontalt, fram och tillbaka. Blir inte klok på vad det där kan va? Det är i alla fall något som är inflammerat och det kanske kan förklara tröttheten. 

Nu fick jag en tid till doktorn på tisdag 10:50. Vi får se då om man kan bli något klokare. 

God natt! 

4 svar på ”Onsdag

  1. Jenny:
    Även om det låter jäkligt så ska det för det mesta tolkas som att jag har det rätt bra och i regel mår prima.

    Ids jag gnälla så är det ganska OK.

    Så relaterat till gårdagen mår jag idag ungefär lika bra, vilket innebär OK samt att jag är vid relativt god vigör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *