Söndag

Samma vackra väder i dag. 
I dag har jag inte samma inspiration som i går. 
Det som inspirerar mig för närvarande är att sätta rörelser till den musik jag valt till mitt F&S BAS-jympapass. 

Jag var riktigt duktig i går. 7 av 18 låtar satte jag rörelser till. 

I dag är inspirationen slut – så då får jag väl vila. Eller vänta på att inspirationen ska komma. 

Funderar på att ta kameran med ut och se om det går att hitta något spännande att knäppa. 
Tänker jägare så? Jag menar de som har egna jaktmarker. Fast de tar då geväret i stället för kameran. 

Vi har ett luftgevär. Det händer att det kommer fram å då är det skitfräckt att fylla ett mjölkpaket med vatten och så skjuter man på det. Träffar man så sprutar vattnet ut. Bra för en sådan som mig som inte ser så rackarns bra. 

Jag kan läsa en bok också – har en som ligger och väntar, uppföljaren till Da Vinci koden. 

I veckan som kommer ska jag jaga s.k. kvalitetspocket. Och när jag menar kvalitetspocket så menar jag pocket typ; Nick Carter, Remo, Manahattan, andra agent- & deckarpocket och så Science Fiction. Det viktiga är att de är lättlästa och räcker en dag. 
Den där typen av litteratur blir svårare att få tag på. Den anses inte som "fin". Det skiter väl jag i. Å andra sidan verkar det som det finns en ganska stor läsekrets – så vem bestämmer vad som är "bra"? 

Ha en fortsatt go söndag! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *