Onsdag

Cyklat till jobbet, jobbat, cyklade hem, kikat på PowerPoint – hur man gör (aldrig brytt mig tidigare), ätit, rastat hunden, städat torkskåpet, fixat färdigt med kattlådorna, cyklade till sjukgymnastiken, cyklade hem, ätit, svarat på mejl, uppdaterat en hemsida, satt in en annons under säljes å Tradera, kollat funktioner på s.k. GPS-logger/tracker och nu skriver jag här. 

Härnäst blir det lite mera äta, först en hundrastning, kolla TV?, rasta hunden igen och till slut sängen. 

2 svar på ”Onsdag

  1. Nisse, jag har inte skrivit här på länge. men jag läser. gotlandsresan sitter fortfarande i kroppen. coachen är jobbig om du förstår.. fan du skriver att du cyklat till jobbet mm. du har ju för fan cyklat sverige runt på fyra dagar. fast du verkar ju må bra. det är huvudsaken. en friskskalle som försäkringskassan med mera inte har lyckats att trycka ned. stå upp, hissa flaggan. du är en vinnare. absolut.

  2. vänsterchaffisen:
    Kan tänka mig att Gotlandsvistelsen bjöd på många märkliga upplevelser. Sverige runt på 4 dagar? Det är ju lögn. Däremot har jag cyklat Vänern runt på 2,5 dagar. 🙂

    Det gäller att stå på sig och vara enveten som fan när man har med vårt fina "skyddsnät" att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *