Lördag

Det är lite ”tungt” idag. Vi hade svensexa för brorsan i går. Jag tror det blev bra. En kompis till brodern hade ordnat allt. Han hade sett till att brorsan trodde att de skulle resa bort över helgen. 
Precis innan de ska resa ringer kompisen och vill att brorsan ska komma för kompisen mår så dåligt. Och det gäller bara några minuter. Eftersom brorsan har några minuter över innan de ska åka så kommer han. Och där är vi – överraskningen blev mycket lyckad. 

Efter att ha förfestat lite så dressar vi upp brorsan till Viking, med kilt och långkalsonger och i långkalsongerna en Falukorv. Och så en skylt med texten ”En titt under kilten 10 kr. Kondomer 5 kr per st.” Allt detta hade kompisen fixat med. 

Tanken var sedan att vi skulle ta bussen till Överby där ”förnedringen” skulle ske. Nu hade vi tur, en i gänget skulle köra bil nästa dag så vi behövde inte krångla med bussar. 

Väl på Överby avlöpte allt nästan ”för bra”. Brodern tog sin roll på fullaste allvar. Vi kunde bara stå i bakgrunden och skratta. 
Han sålde en hel del kondomer med det blev inga tittar under kilten. 

Nästa anhalt var Oslagbar i Vänersborg (kompisen hade lurat ut att det stället var det brodern gillade minst :D . 

Och där festade vi tills de stängde. 

2 svar på ”Lördag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *