Fredag


I dag flaggar Danmark för Kronprins Frederik. 

Discobowling 
Ett: Det gick. Jag klarade av att bowla över huvudet taget. Det är jag oerhört nöjd med. 
Två: Även om klotet var tungt så orkade jag lyfta det och få iväg det 36 gånger! 
Tre: Av dessa 36 gånger höll sig klotet kvar på banan 23 gånger. 
Fyra: 1 strike (!?) 
Fem: 3 s.k. spärrar. 
Sex: 2 faul? 
Sju: Totalt 145 poäng på 18 omgångar. Är det bra? 

Discomusiken var väl OK. Men discoljuset? Det störde då mig mer än en gång. 

Hur gick det då med muskler och nacken? Relativt bra. Lite stel i nacken i dag och något som känns som träningsvärk i högerarmen. 

Ska ju till sjukgymnastiken i dag. Då rättar det säkert till sig. Jag ska dit tidigare i dag. De stänger 14:00. Så jag har tänkt mig vara där till 12:30. 

I köket hittade jag en lapp, där står: 
Hej 
Kan du tänka dej att dammsuga i dag?
” 

Himla lurig formulering. Jo, jag kan ”tänka” mig det. Vill jag det? Egentligen inte. Men man måste ta hänsyn till av vilken anledning lappen är skriven. Vad står det inte på lappen? 
Där står att hustrun ”inte” kan tänka sig att dammsuga. Vem blir då kvar? Om det nu ska dammsugas över huvudet taget? Formuleringen tyder dock på att åtminstone en av oss tycker att det ska dammsugas, i dag. Och det är inte jag. Alltså, hustrun vill ha dammsuget men vill eller kan inte göra det själv. Jag tror att hon känner av ryggen från gårdagens discobowling. 

Så nästa aktivitet på dagens schema är: dammsugning. 

3 svar på ”Fredag

  1. du Nisse, fan jag har kommit på det ultimata. har sagt till coachen att jag är stel i musklerna och djävlar vilken massage jag får. vill inte resa mig ur sängen. hon är verkligen seriös. fast hon har ingen sådan där massagebänk, men skit i det. imorgon ska hon ta framsidan. vet inte om jag överlever det. du får ta över min blogg om jag tystnar.

  2. nja, jag vet inte. men dödläge lockar helt klart. blir inte så mycket snack då. får plocka upp henne tidigt imorgon och kolla humöret. hon kan vara lite vrång på morgonen men det brukar gå över efter lite snack och handpåläggning. politiken kan jag behålla. hon är ju också med. mycket vänster där i den kroppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *