Onsdag

På bloggkartan
Jag har placerat min blogg i 
Vänersborg på bloggkartan.se 

I dag ska jag också börja sätta ihop musik till ett jympapass. Och när det är färdigt ”sätter” jag dit rörelser och sedan är det ”bara” att sätta igång å träna och träna och antagligen ”stuva om” passet ett antal gånger innan det ”sitter”. 

15:00 ska jag till sjukgymnastiken. Min sjukgymnast meddelade att hon tyvärr inte kunde delta på rehabmötet den 30/5. Utomordentligt tråkigt tycker jag. 

3 svar på ”Onsdag

  1. Det verkar inte funka det där med bloggkartan.se. Kan det vara beroende på upplägget med 'blogga.nu'?. Den här bloggen har ju någon slags 'B'-variant av RSS-flöde?

  2. Fick ett meddelande från Johan, mannen bakom bloggkartan.se, nyligen.se, knuff.se, intressant.se, bloggar.se samt bloggtips.se och han var så hygglig så han lade till min blogg s.k. manuellt på bloggkartan.se.
    Får väl bearbeta supporten på 'blogga.nu' en omgång till.

  3. Det är nog inte RSS-flödet som ställer till störst problem. Det handlar nog mer om blogga.nu's val av 'presentationslösning'. All blogginfo (inlägg och kommentarer) ligger i en databas som inte är externt sökbar. Bloggsidorna skapas alltså dynamiskt – när de efterfrågas. En sökmotor eller söktjänst måste alltså 'öpnna' bloggen så den dynamiska HTML-sidan öppnas och sedan söka igenom den. Det är få om ens några automatiska tjänster som gör det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *