4 svar på ”Läget

  1. men hallå polarn. sommarställe, tomt, ford. du börjar gå ner. det där är väl inte vad du vill, eller? lev. skit i det som alla andra har. lev. dra inte på dig en massa skit. du kanske vill köpa en enkel biljett imorgon.

  2. SANDRA:
    I och för sig sant och kan vara en fördel. Även om jag är en värmeälskare så föredrar jag skugga när det är som varmast. Därav önskemålet om främst kvällssol.

  3. vänsterchaffisen:
    Hajar din inställning och håller med, delvis. Jag har dock, emellanåt , ett annat perspektiv; anta att det är alla andra som vill ha det som jag vill ha. Det jag egentligen vill ha, är en bit skog, där jag kan röja en glänta och bygga en timmerkoja. Och nu när jag blivit bättre så kanske jag realiserar den drömmen, vi får se. Jag har aldrig trott på ToR. Jag "köper" nästan uteslutande enkla biljetter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *