Diverse

Städning
Fortsätter även i dag. Nu är det 12 cm kvar av pappershögen.

Bibliotek
I lördags var jag till stadsbiblioteket i Trollhättan för att hämta en bok som jag beställt, via fjärrlån men som de bestämt köpa hem i stället. Jag fick ett meddelande om att den hade kommit, på fredagen.

Det fanns ingen bok där. Jag ombads att gå hem och läsa meddelandet igen.

Det var tur att jag inte lät mig bli upprörd å stadsbiblioteket. Meddelandet var från högskolebiblioteket i Trollhättan.

Det märkliga är bara att jag inte beställt den boken där. Jag ville det men då sa de att denna typ av bok får jag låna via stadsbiblioteket. Boken var tydligen för ”folklig”(?)

Men nu verkar det som om de likt förbaskad, köpt hem boken och beställt den i mitt namn, utan att jag beställt den(?).

Det var ju därför jag gick till stadsbiblioteket och beställde boken via fjärrlån, från stadsbiblioteket i Göteborg. Där för övrigt det enda exemplaret i Sverige finns. Ja, eller, fanns. Nu finns det ett å högskolebiblioteket i Trollhättan också. Och snart även ett å stadsbiblioteket i Trollhättan. Även det exet beställt i mitt namn(?).

I dag ska jag ta mig till Trollhättan och hämta boken på högskolebiblioteket.

Och under hela den här tiden har antagligen boken å stadsbiblioteket i Göteborg varit outlånad(!).

Boken?: ”Sengstack, Jeff: teach yourself digital video and DVD authoring. Indianapolis, Sams, 2004, 720s.”

2 svar på ”Diverse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *