Första vardagen 2006

Hur känns det?
Var helgen/nyåret till belåtenhet?

Idag är mitt ”halsonda” bättre. Jag lyckades tydligen ”mota Olle i grind”. Massor med vatten, kaffe och te. Skål med varmt vatten, en handduk och så in med huvudet under handduken och ansiktet över vattnet. Och så halsduk över ansiktet när jag gick ut – för att inte få in kall luft i inandningen.

Jag har även en annan knäpp grej som jag tar till. När jag har ont i halsen så upplever jag att det blir värre av kylig torr loft. Så på natten drar jag ett örngott över huvudet.

Det har flera positiva effekter;
det värmer upp och fuktar inandningsluften samt ”filtrerar” bort ”större” partiklar (damm).

En variant är ju att krypa ned ordentligt under täcket och hålla sig där. Det passar dock inte mig eftersom jag brukar ”kasta av mig” täcket någon gång under natten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *