God Morgon!

Operationen:
4 dagar kvar. Att inte ta någon medicin mot den värk jag har går faktiskt riktigt bra. Så länge jag inte försöker göra något med armarna. Ska jag t.ex. ta ut en liter fil ur kylskåpet blir det till att använda bägge händerna. Likadant med en tom djup tallrik eller skål. Och "irritationen" den sitter nu utanpå kroppen. 60% av mina muskler är "spända". Det gör att jag blir fort trött.

Katterna:
Har fört ett himla ”väsen” i natt. De är inte nöjda med den nya maten vi testar till dem. Så nu går de här och ”svälter”.
För att bryta deras jämmerdal tog jag fram laserpekaren. Då blir det fart på fetknopparna. Tänk att de blir så till den milda grad ”triggade” av den där lysande röda pricken. Jag har kul och de får motion.

Nu är det höst – läste jag någonstans.

2 svar på ”God Morgon!

  • Kom i samband med det å tänka på att den laserpekare jag har är ett tillbehör till min mobiltelefon av märket SonyEricsson.
   Fördelen är att då ”slösar” man inte på ”farliga” batterier.
   Ja, jag har någon association mellan Dig och mobiltelefon, eller?

   Kram på Dig Annika!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *