God Morgon! 21 dagar kvar! (till operationen)

Hunden:
Våran stackars hund. Hon är fortfarande sjuk. I går kväll var det ytterligare dusch efter flytande diarré. Nu på morgon inget och det är ju i och för sig skönt. Men hon är slöare än hon ”brukar” vara när hon får sina magproblem? Hon dricker dåligt med vatten också, tycker jag.

Jag ringde veterinären. Det går tydligen någon form av smittsam magsjuka bland hundar nu. Så veterinären trodde inte att detta hade med hennes tveksamt fungerande bukspottkörtel att göra. Och vi fortsätter att ge henne ”magsulfan” och därpå kostersättningen.
Skulle hon bli sämre under dagen är vi välkomna att höra av oss igen.

Då är det ”bara” att vänta och hoppas att hon blir bättre.

Jag lider med hunden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *