2 svar på ”Statsvetenskap:

  1. Hej, Nisse! Du är en förlåtande natur.

    SBL gillar att retas och gräla, vilket är rätt ytligt av honom när det gäller så allvarliga saker. Inte tar han intryck heller – inte det minsta. Jag måste erkänna att jag blir rätt förbannad av hans slarviga sätt att diskutera och nonchalera sina motståndares argument.

    • Tack, Annika, för dina vänliga ord.
      Lustigt. Satte mig precis vid tangenterna för att gå in på din blogg och komplettera med att SBL roar sig kungligt på ”vår” bekostnad. Och ”gömmer” man sig bakom ”stora” statsvetenskapliga frågor, där människor förenklats till ”individualister”, så är det ju liksom bara att ”ånga på”. Du och jag vi vill diskutera på individnivå, SBL på statsnivå – då går det ju inte. Han skulle ju kunna svara precis likadant i vilket välfärdsland som helst – oavsett individåsikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *