VLI 1985-08-28

Fixade vår historie-stencil. Vi hade sedan ett litet ”genrep”. Det här ska nog gå bra.

På eftermiddagen lyssnade vi på redovisningar från grupperna 1 och 2.
Det var Förskolan och Grundskolan.

Redovisningarna var intressanta och fängslande. Jag lärde mig en hel del. Det är bara ett men, och det är att jag har svårt att släppa lärarrollen [Har jobbat som vårdlärare sedan 1982]. Jag är osäker på om det är en nackdel eller en fördel.
Beroende på hur (man) jag tacklar det, skall jag nog lyckas att få det till min fördel. Som det är nu upplever jag nästan bara nackdelar, bara för att jag jobbat som lärare i 3 år och jag är den som jobbat som lärare längst.
De flesta har inte jobbat som lärare alls, märkligt?

Kom sen hem, lika trött idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *