VLI 1985-08-24

Hustrun jobbar kvällen. Skruvade fast avgasröret på bilen. Hustrun tog Po med sig, Pa stannade kvar.

Läst serietidningar och sovit på f.m.

Nu börjar det lida mot kvällen, så nu får jag sluta med mitt ”skol-arbete”.

Idag har jag färdigställt samhällets ideologier och värderingar gentemot gymnasieskolans övergripande mål samt gjort en summering och telefonintervjuer enligt slump-metoden. Och så har jag gjort ett utkast till ett färdigställande av grupparbetet plus förslag till presentation.

Barnen har varit fantastiskt snälla och inte stört mig alls. De har duschat nu.

Det har ringt 2 om vespor och det har varit ett lovande husköparbesök, de verkar tända, vi får se.

Nu skall vi äta lite och se om det är något på TV.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *