Teneriffa Dag 42

Planerat:
Morgonpromenad & -bad
Utforska naturen, leta GPSgömmor eller slappa
Kvällspromenad & -bad

Så här blev det:
Uppdaterat; Teneriffa Dag 40. 6/11-2011.
Uppdaterat; Teneriffa Dag 41. 7/11-2011.

Morgonpromenad
Började bra. Tänkte jag skulle underlätta lite så jag tog en buss en del av planerade sträckan.
Hittade den där GPSgömman som jag inte hittade igår. Och nu hittades den klockan tio på morgonen.
Gick vidare och letade upp tre till.

Bad
På hemvägen stannade jag vid Los Cristianos strand och badade och solade lite och drack apelsinjouice och vatten. Då var klockan inte mer än ca ett på eftermiddagen.

Bussen
På bussen hem fick jag två förfärliga låsningar i bröstryggen. De släppte som väl var.

Som grädde på moset började jag känna att magen var mer än missnöjd. Det körde på något förfärligt. Och jag som har en promenad om ca 700m 'hem', från hållplatsen.

Det gick men det var liksom precis.

Post
Föreståndaren kom en 'avi' skriven på ett obegripligt språk (Spanska). Han sa i vart fall att jag hade något att hämta på 'posten' och den låg inne i Galletas. Åsså skulle jag ha med mig passet sa han. Adressen stod på avin samt öppettiderna. Det var öppet till 20:30 så jag knallade dit. Ca 1km. Satt å väntade i ca 20 min på min tur.
Lämnar fram lappen han som tar emot den skjuter tillbaka den och drar en hel harang på Spanska innan jag hinner hindra honom med ett: "No comprende".

Han ringade in några ord, en mening, på 'avin' och förklarade, på Engelska att det jag skulle hämta fanns tillgängligt för jhämtning först dagen efter. Det blir i morgon det så jag får stella mig ett tag.

Mat
Nu ska jag äta min 'kvällsmat' och sedan blir det lite bokläsning.

Hälsoläget:
Första dagen på länge jag fått problem med låsningar i bröstryggen. På bussen, på väg 'hem'. Inga piller hade jag med mig. Orsaken är, tror jag, att jag 'slarvade' på dagens vandring och ramlade, två gånger…
Dessutom har jag fått diarré. Köpte en flaska apelsinjouice i en 'minisupermarket'. Den hade väl felaktigt bäst-före-datum, eller nåt.
Magen reagerade i vart fall…
[03-08-045-065]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *