Teneriffa Dag 15

Planerat:
Morgonpromenad & -bad
Utforska naturen, leta GPSgömmor eller slappa
Kvällspromenad & -bad

Så här blev det:
Uppdaterat;
Teneriffa Dag 14. 11/10-2011.

En total slappardag. Läst bok. Längsta promenaden blev att gå och köpa bröd.

Hälsoläget:
Fortfarande en lite blåsa i vä tå som spöka. Åsså har min hö armbåge börjat krångla mer?.
[01-08-025-005]

6 svar på ”Teneriffa Dag 15

 1. Hej jag läste om hur du har haft problem med din rygg och jag söker hjälp för min far’s skulle. Min pappa har i 30 år snart haft fruktansvärda problem med sin rygg han har haft så ont att han i prinsip inte haft ett jobb sedan den dagen då han fick denna skadan i ryggen. Vi var nyligen i Usa och gjort 2 operationer på nack och ländryggen villket så vitt jag vet gått fint problemet ligger dock fortfarande kvar i hans Bröst rygg. Smärtan och problemen han får är ofta något han kalar låsningar villket orsaker olika sympton bland annat: Kräckreflexer vid sam band med hosta, hela hans bröstkorj spänner sig något fruktansvärt hårt, han får väldigt svårt att andas ibland då smärtan är riktigt illa och ofta fruktansvärda mardrömmar i samband med detta. Vore hemskt tacksam om du ville återkomma till mig på min email: Eliasson90@live.se

  Mvh Simon

  • När jag kollar i min android-telefon så ser det bra ut. Svårt att få till en hemsida som passar aalt. Håller på att skriva om hela den här bloggen men det pysslet ligger nere ni för en period.

   Kan inte så värst mycket om androidappar men det kanske finns alternativa webblärasappar att testa?

   Kramar! [Bild: Hjärtliga Hälsningar!]
   [Bild: Spaniens Flagga]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *