Teneriffa Dag 11

Planerat:
Morgonpromenad & -bad
Utforska naturen, leta GPSgömmor eller slappa
Kvällspromenad & -bad

Så här blev det:
Uppdaterat;
Teneriffa Dag 8. 5/10-2011.
Teneriffa Dag 9. 6/10-2011.
Teneriffa Dag 10. 7/10-2011.

 

Så här blev det:
sömn; ok men jag vaknade ofta…?

Tvätt
Idag blev det ingen morgonpromenad. Jag lät en tvättmaskin tvätta min tvätt. Jag var vågat tidigt i farten. Strax efter soluppgången. Vilket här är vid ca åtta, lokal tid. Det tvättprogram jag vill ha; 60 grader kulörtvätt tar 166 minuter på den maskin jag gillar mest (det finns tre att välja mellan; en liknande med skev trumma och en som ser ny ut men saknar instruktiner – på ett begripligt språk.

Data
Gick till receptionen och gick igenom den nu mycket irriterande omaktiveringen av den trådlösa kommunikation. Då får jag ett SMS från hustrun, det lyder: "Nu".
Det är ett svar på ett SMS jag skickade till henne igår eftermiddag om vi vilken dit som av lämplig att 'skypa'…

Efter att ha utfört mina magiska trick med den trådlösa uppkopplingen (jag är den ende som numer använder det…) så kunde jag och hustrun samspråka lite.

Slappat
När tvätten var hängd, på balkongens torkställ så läste jag färdigt boken (Predikanten).

Geocaching
När den delen av ansvaret var klart så bestämde jag mig för att leta upp en GPSgömma. Den krävde bilder. Bilder som inte automatiskt gick in i min GPS. Så jag satte mig och fotograferade av bildskärmen med min lilla digitalkamera. En får ju vara lite om sig och kring sig.
Jag hittade gömman men den var läskig.
Den skulle hittas i ett övergivet hotellbygge som enligt min mening höll på att rasa ihop. Lägg också till spår efter uteliggare och annat skumt…

Shopping
Tog dramaten och knallade iväg till min favoritaffär – HiperDino.
Det är nästan alltid något som behöver handlas. Jag har valt att varje dag gå dit och köpa en brödbit, minst, så att jag får, i alla fall minst, en promenaden.

Data
Har fixat med anteckningar och bild.

Bad
Härnäst väntar ett bad. Inte i havet. Förenat med blodvite att bada där så jag väljer poolen.

Hälsoläget:
Klagar inte – idag.
[01-08-025-025]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *