Lördag

Hustrun och jag tog en morgonpromenad. Vi hamnade givetvis mitt i en skogsavverkning. De gör ju ett köttfärsliknande jobb numer. På den promenaden hittade jag en blommande smultronplanta. 

Frukosten var mycket trevlig. Bl.a. kunde man grädda sina egna våfflor. Och lägga på sylt och grädde. Eftersom Mor & Far var lite sena så blev resultatet att hustrun & jag åt frukost i två timmar :o)

Mitt på dagen fick hustrun sin behandling. På eftermiddagen gjorde vi ett försök i svamp alternativt lingonskogen. Det var väldigt tomt. Jag hittade däremot ett antal insekter som förevigades digitalt. 

Efter en stunds vila var det dags för min behandling. Det första jag fick veta var att jag inte skulle få en hel ansiktsbehandling (med lermask) eftersom jag hade skäggstubb. Jag vet inte om det var bra eller dåligt. 

Behandlingen var i alla fall helskön. Det var en slags halvkroppsbehandling. Baksidan masserades grundligt och sedan fick jag ansiktsmassage och då en halvmask av lera. Allt kändes väldigt avslappnande. 

Kvällsmenyn var näst intill en upprepning. Fast nu var det ett rätt så segt lammkött i stället. I övrigt smakade maten bra, både igår och idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *