Fredag

Lite sovmorgon. Jobbade mellan 09:00-12:00. 

Hem och åt lite. Vilade. 

14:00 var det dags för besök till sjukgymnastiken. Hade bestämt mig för att göra slut med akupunkturen. 
Nu ska jag i stället få gå på avslappning i bassäng och senare ska jag få gå utbildning i stresshantering kombinerat med avslappningsteknik. Det tror jag blir bra. 

Senare på eftermiddagen gav jag mig iväg till Onsjökärret. Där hittade jag: Huggorm, Snok, Kärrspindel, Trollsländor, andra konstiga insekter, Lövsångare (tror jag), Kaveldun och så spanade jag länge på något råttdjur, eventuellt sork. Kan inte artbestämma. Bilder kan beses på: ngnfoto.blogg.se. Rubriker som innehåller: ”Onsjökärret” & ”070907”

Jag tog också svängen om plåten, på Onsjö. Där fann jag två små Skogsödlor. Men de var så kvicka så att få dem på bild visade sig omöjligt. Jag tog 6 bilder men inte hittar jag några ödlor på de bilderna? 

Hemma hade hustrun gräddat pannkakor, mums! 

Nu är det dags att natta.

2 svar på ”Fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *