Tisdag

Det känns inte som om man har koll när man kommer till jobbet 08:00 och det visar sig att man skulle vara där kl 10:00. Jobbade förmiddag. 

Cyklade hem efter att ha ätit Kebab i Trollhättan. Stannade vid mina utlagda plåtar och tog några bilder på Kopparödlor. Publicerar dem inte, då där redan finns en massa på just dessa Kopparödlor och de bilderna är väldigt lika. Miljön där ödlorna finns ändras ju inte (under en plåt). 

Vilade ca 1 timma. Sedan var det dags att ta sig till sjukgymnastiken och denna plågsamma akupunktur. Jag fick ytterligare två nålar. Placerade strax framför örat (övre fästet för m masseter). 
Jag vet inte om jag är ovanligt känslig men det gör förbaskat ont och känns mycket obehagligt, speciellt när det snurras på nålarna. Den i vänsterhanden får mig nästan att gå i taket. Och så betalar man 80 SEK för att utsättas för denna – tortyr? 
Jag fick med mig tre sjukgymnastiska övningar att göra hemma. 

Hem och vila igen. Klockan 18:15 var det dags att ge sig iväg till F&S Jympa. Jag hade lovat vara s.k. värd för Anna och hennes nysammansatta BAS-pass. 

Häromdagen smällde det till i vänsterknät och det kändes som om det liksom vek sig bakåt. Har efter det haft svårt för att stödja på vänsterbenet, emellanåt. Så det var lite oroligt det här med jympan. 

Det gick jättebra, på jympan, inte ont någon stans. Men det tog emot desto mer – det är för mycket Nisse, för många kilo. 

En avslappnande bastu hanns med. 

Hemma tittade jag på en film, Demolition Man, med Sylvester.Stallone & Sandra Bullok samt Wesley Snipes. Sedan blev det sängen.

4 svar på ”Tisdag

  • Matilda: Om områdena där man sätter nålarna liksom är förbannade och irriterade från början så är det inte alls ovanligt att det gör rackarns ont där nålarna sätts in.
   Och det ska kännas (ofta obehagligt) när nålarna "snurras".
   Ibland kan man ju också ha oturen att få en nål alldeles intill en smärtreceptor.
   Och enligt uppgift lär det vara så att känns det inget, får inte akupunkturen någon effekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *