Onsdag 070627 Yeovil (England)

Tidigt upp. Vi ville ha god tid på oss med frukosten. 

Den var utmärkt. Ägg, bönor, korv, bacon, potatis och champinjoner. Rostad bröd och kaffe samt lite mjölk och müsli slank ned också. 

Tillbaka på rummet startade arbetet med att försöka finna ett boende för nästa natt och helst för flera nätter. Det blev en natt, i Yeovil (£45). 

På vägen dit stannade vi vid Stonhenge. En av platserna jag markerat som jag ville se. Och nu har jag varit där. Tog en massa bilder. Och så en bild för Geocachingen också. 

Vi stannade vid en vägkrog, The Bell Inn, och stillade vår hunger. 

Vi missade första avfarten från A303, mot Yeovil, så det fick bli väg A37 in mot staden, i stället. 

Efter lite letande hittade vi till slut The Alex Lodge. Lite bekymrade blev vi först när vi stod utanför en pub som också var nattklubb och hyrde ut rum. Men det visade sig att rumsuthyrningen visserligen sköttes från puben men rummen låg i huset bredvid, i samma kvarter. 

Rummen är mer eller mindre sunkiga, hitintills, i England, så även detta. Men har det nu trådlöst internet så får en väl vara nöjd, eller? 

Vi tog en tur i stan. Köpte lite s.k. kvällsmat i en jättestor affär där de bl.a. hade lite mat. Hustrun köpte godis och jag var duktig och köpte mjölk och smörgås. 

Vi gick sedan till puben. Det ingick nämligen två fria drinkar, i rumshyran så det ville vi ju inte missa. Det vara attans till svaga drinkar. 

Tillbaka till rummet. Hustrun sätter sig och letar boende, vid datorn och jag ger mig ut på en promenad. 

Jag gick upp på en hög kulle, varifrån jag fick vid utsikt över staden Yeovil och mer därtill. Lite problem med att ta mig ned då jag inte ville gå samma väg tillbaka. 

Tillbaka kom jag. 

Hustrun hade hittat några möjliga boenden, det ena var fullbokat så det blev 4 nätter strax nordväst om Plymouth, China Fleet Country Club (£190).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *