Lördag

Lite slö dag idag också? 

Hunden verkar bättre men hon är fortfarande fastande och så började vi i går med att ge henne antibiotika (dihydrostreptomycin vet.). På söndag ska hon få kostersättning (Canikur). Och först på måndag kväll får hon sitt första mål mat. Avföringen är inte bra men den ser bättre ut, men lös. 

Tog en sväng med cykeln, till Trollhättan. Ville kolla pappas nya mobil. En emporia life, säljs av Seniofon (www.seniofon.se). Tanken med denna mobiltelefon är ett enkelt handhavande. Och i stort kan man väl hålla med om det. 

Men det krånglar till sig när beskrivning och bilder i manualen inte stämmer med själva mobilen. 
I den Svenska manualen finns anvisningar och bilder som beskriver en högtalarfunktion. Men den funktionen finns inte, på telefonen. Utan där är i stället en alarmfunktion. Den Österrikiska manualen verkar dock riktig den beskriver knappen med alarmfunktion. Men ingenstans beskrivs någon högtalarfunktion. En funktion som finns med i telefonens säljargument. 

Vi har skickat ett meddelande till ansvariga på seniofon och bett om en förklaring. Ska bli intressant att se vad de svarar. 

Var och kontrollerade mina utlagda plåtar och fann en del: bilder.ngn.nu. Rubriken: ”Plåtvittjande. 070623”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *