Torsdag

Hustrun körde mig till jobbet. Var där ca 07:00. 

Vi åkte 08:00. Fick vänta på att få Bilnycklarna från nyckelskåpet. Det är ju ett sådant där system som man bokar bil via dator och då går det ju inte att komma och försöka få ut nyckeln 5 minuter innan – då tjuter det. 

Stannade i Ale för att Marika ville till apoteket, Ingela ville ha kaffe och jag ville ha ett antal burkar med koffeinberikad energidryck. 

Efter en på slutspurten ringlande väg kom vi fram till Säröhus. Vädret var sämsta tänkbara. Regn och relativt hård blåst. 
Vi kunde inte få rummen direkt och det var inte tid för någon mer djupdykande undersökning om faciliteterna. 

Vi startade med fika och jag var duktig och undvek de värsta kolhydrarbomberna. 

Lite information om kundtjänst m.m. från vår leverantör av vårt största verksamhetssystem. 

Lunch – en utsökt lax. 

Seminarium om Habo kommun och dess erfarenheter kring införande av en s.k. planeringsfunktionalitet kopplat till en s.k. mobil tjänst. Återrapportering via någon form av mobil apparatur. 

Fika 

Hämtade nyckeln till rummet nr 116. Just och snyggt men in mot innergården. Visserligen en jättevacker sådan men här är grejen utsikten över havet. 

Gruppdisk. 
Jag anmälde mig till gruppen: Verksamhetsansvar och underhåll. Det blev bra diskussioner om: support, uppdateringar och integrationer. 

Arbetsdagen tog slut och det var dags för nöjen. Jag prioriterade en Öl i relaxavdelningen. Hade tänkt mig att insupa den i en bastu. Nu fanns här ingen bastu utan en ångbastu och den var inte på. Jag hade lite sällskap av en kille från Jönköping, tror jag? 

Buss till Fiskebäck 
Eftersom det blåste så förbaskat så lades båtturens rutt om. Vi fick åka buss ca halva vägen. 

Båten gick till Vargö-Stjärnviks Värdshus 

Där inmundigade vi en Skaldjursbuffé 

Jag laddade på, bl.a. men en av de största limpmackor jag sett. 

Efter en mycket trevlig ö-kväll transporterades vi tillbaka till fastlandet med båt och sedan vidare tillbaka till Säröhus med buss. 

Var med på lite eftersnack. För en del var det efterfest. Jag valde att ligga lågt på alkoholfronten. Hittade ett gäng som ville spela biljard. Kom i säng ca 01:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *