Lördag

Nu har jag läst klart ”I Cirkelns Mitt” av Dan Brown. Den var rasande spännade i sista halvan.

Stora sammansvärjningar och oväntade vändningar är väl det enda som förenar de tre böcker jag läst av Dan Brown hitintill.

Undrar hur det går med rättegången där författarna Michael Baigent och Richard Leigh till boken ”Holy Blood, Holy Grail” (”Heligt blod, helig Gral”) hävdar att Dan Brown stulit ”hela arkitekturen” till sin bok ”Da Vinci Koden”. Boken ”Holy Blood, Holy Grail” skrevs för 22 år sedan.
Rättegången lär ha startat i dag.

4 svar på ”Lördag

 1. Hej,
  Dan Brown! Dom säger ju att hans böcker är bra… jag fattar bara inte hur någon orkar läsa dem. Själv har jag börjat tusen gånger och läst flera kapitel innan att ens vara i närheten av att ”komma in i boken” Ska det verkligen vara så jobbigt att läsa böcker?

 2. Tjenis Nisse. Har läst DV-koden och Änglar och demoner, tyckte båda var riktigt bra. I cirkelns mitt visste jag inte ens om att den fanns, skall snarast ge mig ut och leta rätt på den.

  • Anders:
   Va kul att höra av dig! Det var ett tag sedan.
   I Cirkelns Mitt är inte alls som de två andra böckerna. Tror knappt det ens finns en enda religiös anspelning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *