Tisdag

Bilresan VBG-Sunne

Gick bra, den tog dock lång tid. Vi stannade och rastade och i Säffle Åt vi Lunch. Vid en av rastplatserna hade en s.k. geocachare gömt en s.k. cache. Ingen direkt trevlig plats. I skogen invid rastplasten där folk brukar smyga in och skita.

Selma SPA

Vi tilldelades rum 117. På markplan. Efter att vi lastat in på rummet gick vi på ett pass som kallas: 

Spa Core (17:30-17:55); 

rätt så tuff bålstabilitetsträning enligt mitt tycke och lite väl mycket statisk träning. Mer ett pass för den redan vältränade som vill visa ”vad den kan”. 

Vattenträning (18:00-18:40)
Skönt att röra sig i vattnet med den som ledde har nog aldrig testat rörelserna själv i vattnet. Ett par tre var helt enkelt omöjliga att genomföra och det påstår jag i egenskap av mycket duktig simmare och relativt vältränad. 

Bastu
Efter ovanstående var det givetvis kanonskönt med en avkopplande bastu. 

Middag
Vilade först på rummet lite och klockan 21:00 var det dags för trerätters middag. 
Visst är det häftigt med förrätt, huvudrätt och efterrätt. Men av vilken anledning måste det ta så lång tid, vara så förbaskat lite mat på tallriken och dessutom dyrt! För vår del ingick det i vår helpension men vi kollade upp och det kostade 350 SEK per person.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *