Söndag

Skittrött. Känns som om jag har fetstat ordentligt. Hustrun pigg som en lärka. Orättvist, speciellt när det var hon som festade. 
Nåväl vi (jag) môsade oss iväg till Trollhättan för att hämta hunden. Där fick vi veta att vi var bjudna på middag. Trevligt. Så tiden fram till maten ägnade vi i mataffären och så en liten kort stunds vila. 
Mor bjöd på goda pajer och därefter fick en minst lika god kaka. 
Nästa aktivitet för vår del blev en promenad runt kanalen i Trollhättan. Både hunden och vi behövde den. Sedan hade vi tänkt eller egentligen hade vi tänkt att vi tidigare på dagen skulle ut å plocka svamp – nu blev det inte så eftersom jag fortfarande var trött. Hemma åt jag ett gäng smörgåsar och lade mig sedan för att vila lite. Vaknade närmare 23:00 och konstaterade att hustrun låg och sov samt att hunden sannolikt redan var rastad. Så jag skrev en kortis här på bloggen, borstade tänderna och lade mig att sova igen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *