Söndag

Valet 
Jaha, då är det valvakan kvar nu då. 

Valet 2002 såg ut så här:
Riksdagsvalet

3,6% = Ogiltiga röster och småpartier

VGregionen

3,9% = Ogiltiga röster eller småpartier

Kommunfullmäktige Vänersborg

1% = Ogiltiga röster eller småpartier

Så nu återstår att se hur fördelningen blir nu, 4 år senare. 

Nattkomfort 
Håller ju på å försöka hitta den optimala bäddkomforten eller i alla fall en som minimerar väsandet i huvudet och dunkandet i vänster öra. 
I natt prövade jag hustruns något mjukare säng. Hade ordentligt ont i övre delen av ryggen i morse, inklusive väsande i huvudet. Dessutom har jag brottats med ett par katter hela natten. Katterna fattade inte riktigt att vi bytt säng. 
Nu återstår en säng i vårt hushåll. Och så har jag inte riktigt testat färdigt våra kuddar. Jag ska försöka hitta en mellanhård. Den jag har nu är helplatt och den jag testade innan var lite väl hård/hög. 

Övrigt 
Hela förmiddagen ägnade jag åt att städa, damsuga och rengöring av toaletter. Hustrun fixade iordning smaskig vegetarisk lasagne och äppelpaj. 

På eftermiddagen blev det en sväng till röstlokalen – spännande. 

Tvätten hopar sig. Hustrun jagade tvättstuga igår. Nu blev det till slut nu på tisdag 17-22 

Flaggning
Idag flaggar 

för att det är valdag. 

4 svar på ”Söndag

 1. Kanske du borde ta och prova Ikeas nya dynor. Jag provade en sån på rehabiliteringen och den kändes otroligt skön. Den finns som både mjuk och fast. Priser var överkomligt också, 14,90 euro här hos oss. Jag håller på att vänja mej vid min nya bettskena, återstår att se resultatet.

 2. Hej Gunveig!
  Kul å höra av dig. Antar att jag har ett långt mejl som väntar när jag kommer hem.

  Det finns ju en rackarns massa sköna saker att ligga på. Problemet är ju att det oftast inte ger sig förrän efter flera dagar om bäddarna är bra eller dåliga. Och många gånger får man inte ha dem på prov.

  Den jag har nu tror jag är från IKEA.

  Vad är det förresten för dynor du menar?

  Jag ligger på en spiralmadrass (hård) och en bäddmadrass (från Tempur).

 3. Gosa fast eller Gosa mjuk heter den här hos oss. Ergonomiskt utformad, liknande som Tempur men mycket bekvämare tycker jag. Jag har ju också provat en lång rad med kuddar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *