Måndag

Jobbet 
Hade ett möte med representant från personalkontoret, min avgående chef och så skulle en handläggare (rehabiliteringssamordnare) från F-kassan i Trollhättan varit med, men det kom ingen. Vi hade mötet ändå. 

Det bestämdes att jag skulle arbetsträna upp till 50% från 13/9 – 6/10. Och under den perioden antingen friskskskriva mig från 25% till 50% eller fortsätta arbetsträna ett tag till eller, i värsta fall, fortsätta med 25% och göra ett nytt försök senare. 

Efter mötet hittade jag den F-kassehandläggare som skulle varit med. Den personen (h2) hade meddelat till förre handläggaren (h1) att (h2) inte kunde. Och det berodde på att (h2) gjorde sin första arbetsdag på denna tjänst. (h1) hade missat att meddela oss det. Men nu blev det ju bra i alla fall eftersom jag fick träffat (h2). Det vi (min arbetsgivare och jag) hade bestämt godkändes och så kom vi överens om att jag skulle ta telefonkontakt om 14 dagar. 

Fritid 
Skjutsade sonen in till staden och tillbaka. Vilade lite, käkade. Sedan bar det av till Blåsut och BAS-jympan. Det gick jättebra. Däremot blev det besvärligt för det kom bara en värd, mot normalt tre, och den stackarn fick slita ordentligt för det var en hel del motionärer som skulle köpa jympakort. Vi satt efteråt i nästan tre kvart och räknade innan vi fick ordning på allt. 
Det som krånglar till det mest är rabatter från t.ex. landsting och kommun. Samt att det numer är en separat medlemsavgift och olika jympaavgifter beroende på om man är vuxen eller ungdom samt om det ska vara per termin eller årsvis. Dessutom kan man krångla till det med s.k. kombinationsavgift, då ingår vattenjympa också. Ja och så har vi ju dem som löser s.k. enstaka 40 kr per gång och så får vi inte glömma de som köper klippkort. 

Så, nu är det – god natt! 

2 svar på ”Måndag

  1. Hoppas verkligen det går bra att öka tiden.
    Det verkar som du ibland är väldigt trött.
    Bara du inte tar ut dig fullständigt. Det är inte värt det.
    Önskar dig vilket fall som helst lycka till och hoppas det blir bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *