Torsdag

Jobb 
Det rullar på. Märker att jag nu lättare kan jobba 2,5-3 timmar. Har märkt det de dagar jag flexat plus i bägge ändar. 
Nu på måndag ska jag träffa F-kassan och arbetsgivaren. Jag räknar med att gå upp till 50% fr o m vecka 37. Jag har arbetat in flex så att jag kan göra övergången mjukare. Från 2 timmar per dag till 4 timmar är för mig en ökning med 100%. Så jag kommer att flexa ut en timme tidigare under de två första veckorna. På så sätt jobbar jag 3 timmar per dag och kan "smyga" mig upp till 4. 
Därefter får vi se när det är dags för 75%. 

Hälsa 
Sjukgymnastiken tröttar ut mig kraftigt. Igår somnade jag 20:00. Så igår kväll fick hustrun gå ut med hunden. 
Ska ta upp det där med sjukgymnasten. Ja tröttheten alltså. 

Motion 
Jag håller igång bra. Cyklar till jobbet var dag 2x10km. 
Friskis&Svettis en eller flera gånger per vecka. 
Idag ska jag täcka upp för en ledare som är sjuk; Hagahallen 19:30-20:30. Av den anledningen har jag vilat ordentligt nu på eftermiddagen. 
I morgon ska jag hoppa in igen, då blir det Blåsut kl 17:00-18:00. 

I samband med detta kan jag också nämna att jag var med och representerade Friskis&Svettis vid Högskolan i Vänersborg, idag. Vi var några funktionärer som presenterade vårt utbud för studenterna samt erbjöd en tävling där man kunde vinna ett års medlemskap och en termins träningskort. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *