Måndag

Jobb 
Ett höj- och sänkbart bord samt en ny kontorsstol med nackstöd fanns på plats när jag kom. 
De grejorna var borta som jag hade i den gamla lådhurtsen? Har startat en utredning. 

Så nu är det 'bara' att se hur det går, sedan är det tänkt att jag ska öka på arbetstiden från 25% till 50%, så snart som möjligt. 

Hälsa 
Det tuffar på. Ska till sjukgymnastiken nu på Onsdag 15:00. Har ju skött det hela lite själv nu under semestern, slarvade hela förra veckan? 

Fortfarande nedsatt känsel i höger tumme och emellanåt ett envetet väsande i huvudet och ett lika envetet "dunkande" i vänster öra när jag lägger mig. Något lite problem med balans och lite för stor skillnad (ändå knappt märkbar) på styrka mellan kroppssidorna. 
Annars ingen värk (kan komma korta 'värkstötar'), inga känselssensationer, inga kramper (små muskelsammandragningar i vänster arm, mycket sällan). Jag kan gå obehindrat har också prövat att jogga och det går bra (fast det är ju skittråkigt). 

Motion 
Nu ska jag snart köra min första jympa, sedan 2003. Kl 18:00 i Blåsutskolans gymnastiksal i Vänersborg. 

Tack vare semesterresande har det inte blivit så mycket tränande som jag hade önskat. Nu kan jag bara lita på tur och improviserande. 

Gjorde de sista redigeringsjusteringarna i dag och brände en tredje CD. Kopierade också låtarna till en MiniDisk. Alltid bra att ha en backup. 

Innan passet börjar ska jag ta vägen om F&S kansli och kolla sista-minuten-info samt om där finns en pärm med administrationsgrejor som behövs före och efter passet. 

Ska bli spännande och träffa värdarna – har inte en susning om vilka de kan vara. 

Besök! 
Dotterns sambos föräldrar T&AS var här. De kom i går kväll och åkte nu på morgonen. De skulle kolla Ullared och då främst GeKås. 
Önskar dem lycka till! 
Hoppas dock att de tar sitt förnuft till fånga och ser till att få en övernattning någonstans på resan tillbaka hem. 

Ett svar på ”Måndag

  1. Jympan:
    Jag tror att det gick rätt så bra. En del var nöjda, en del förvirrade och/eller förskräckta och så ett gäng s.k. neutrala.
    Ska ändra en del – det blev lite rörigt – för mig – på några ställen. Och så ska stretchen få mer tid. Sänka lite decibel på något ställe, ändra några rörelser och så måste jag träna in det ordentligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *