Tisdag

Så nu blev det till slut av, magen krånglade lite i går. Nu har jag jympat igenom mitt nya BAS-pass. Det krävs en del justeringar, men jag trivs med det i stort. Och jag tar det med mig (norrut till Vemdalen (via östkusten)) och försöker köra igenom det så mycket jag kommer åt. Bra om det "sitter" tills 21/8. 

I kväll tänker jag mig gå på Anna's jympa kl 19:00 här på Onsjö (Onsjöskolans gymnastiksal). 
Bokar bastun och ser om jag har lust efter jympan. 

I morgon fm åker vi till Östhammar, där har vi hyrt en stuga på en camping. På söndag åker vi vidare norrut, till Vemdalen där vi hyrt en fjällstuga – då blir det en hel del fjällvandring, hoppas jag. Myggen ororar en del. Och så är vi troligtvis tillbaka till nästa söndag. 

Då har vi en vecka kvar av vår semester men det verkar som det blir mest hemmaaktiviteter den veckan. Bra för mig, då kan jag "köra" in jympapasset i huvudet ordentligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *