Diverse

Flaggning 
I dag flaggar vi för Sveriges Nationaldag 

Teknik 
Sonens PC blir en följetong. Den är nu "rensad" och operativsystemet är helt ominstallerat. CD-läsaren vägrar dock att läsa några skivor så då kan vi anta att den är "död" (inaktiveras). 

Sonen har tydligen kvar en gammal extern CD-brännare (inga drivrutiner). Den ska han komma med så får jag se om jag kan få fart på den. Drivrutiner till modemet behövs också. 

Hunden 
I går kväll (24:00) när jag rastade hunden, blev Tessie anfallen av en stor svart hund. Den kom farandes ur mörkret och "kastade" sig över Tessie när hon gick fot, kopplade vid min sida. Jag är osäker på vem som ´blev räddast, jag eller Tessie. 

Vi "fann" oss snabbt bägge två. Efter som jag hade flexikoppel lät jag det löpa ut så Tessie kunde försvara sig. Och det gjorde hon. Även om den andra hunden var dubbelt så stor och ilsk så räckte det inte, för Tessie blev förbannad. Hon lyckades "driva" tillbaka den svarta stora anfallande hunden från det håll den kom. 
Där kom hundens ägare. Jag fick en ursäkt och en förklaring om att han brukar göra sådär. 
Då kanske hon ska ha den hunden kopplad jämt? Eller? 

Nu blev det ju ingen skada denna gång. Jag tror han fick mer stryk än Tessie. He, he! 

Hittade inte ett märke på Tessie så det var antagligen ett sådant där slagsmål som lät mer än vad det var. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *