Irriterad

Jag sitter å funderar på irritation. Det är jag inte, irriterad alltså. Jag är mest blasé. Men jag har lätt för att bli irriterad. Var det för en stund sedan, efter att jag läst morgonblaskan. Men så kom jag att tänka: ”Och vad är det för mening med min irritation?” Och jag kom inte på någon bra anledning, så nu är jag blasé. Ganska likgiltig. Egoistisk. 

Nu ska jag lyssna igenom och beta av högen med CD-skivor. 

Kl 15:00 ska jag till sjukgymnastiken. 

Och i dag ska jag göra ett verkligt försök till att inte äta för mycket. 

Ett svar på ”Irriterad

  1. Ätandet:
    Om vi bortser från 135g salta pinnar, 33cl JoltCola & 33cl Coca-Cola samt 1,5 liter bubbelvatten, i bastun (kl 17-18:30) så har jag skött mig bra, än så länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *