Ormar

Jag lyckades inte hitta någon av de fyra snokar jag såg i går. Men jag hittade en annan snok, på mitt 'vanliga' ställe. 

Den finns någonstans på bilden – klicka på bilden så visas en ny bild (i ett nytt fönster) med ett streckat mönster som visar var ormen finns. Det var inte så lätt att hitta den för mig heller. 
 

4 svar på ”Ormar

  1. tänk att jag och snokarna får vårkänslor på samma gång. hm… beteendet är sig likt. spännande det där med stavdamen. lämna de där jyckarna hemma nästa gång. ni får det lugnare då.

  2. vänsterchaffisen:
    Det är mysigt det där med 'hmhm' i det gröna och det är läge att passa på nu – det är inte så mycket småkryp i farten.

    Det stavdamen och jag hade gemensamt var hundarna.

    Men det är rätt – att promenera ensam är bra mycket lugnare – jag gör det emellanåt.

  3. det där med småkryp, nisse, gör ingenting. men du har rätt – man ska passa på så tidigt som möjligt så blir säsongen riktigt lång. alltså naturen är viktig. man är nöjd och ser bara solen där uppe. en och annan myra kryper omkring på en men det är ett minimalt problem om man jämför med vad man får tillbaka. jag menar förstås solen. jag är en seriös kille. fast jag gillar ett och annat hmm…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *