Dagsformen

Är god. Har precis avnjutit en portion bovetegröt med rismjölk. Och ja, jag tycker det är gott. 

Före det var jag i bastun och bara njöt. Ska sluta köpa Aftonbladet. De där kvällspresstidningarna är urusla. Riktigt dålig journalistik. 

Det får bli någont trevlig pocketbok i stället. 

Dagens jympa var mycket givande. Jag "sprang" och "hoppade" lite för första gången på en hel massa år. Kändes mycket befriande. 

Hela förmiddagen ägnades åt köket. Nu är där rent. I morgon ska jag avsluta genom att torka lister och våttorka golvet. 

3 svar på ”Dagsformen

  1. jag tror du gillar den där gröten. men skit i lister imorgon. det är vår. gå ut och njut. listerna ligger kvar. ta emot ljuset och solen. jag ställer min taxi imorgon och tar med coachen på en heldag.

  2. vänsterchaffisen:
    Det ena utesluter inte det andra. Att få färdigstädat skänker en viss njutning och en känsla av duktighet. Det är dessutom skönt å "bli av med skiten". Du får meddela mig hur heldagen blev, med coachen.

  3. de där heldagarna eller timmarna kan jag i regel inte rapportera. hon går liksom inte att skildra. men du ska få en nedklippt version. och jag fattar det där med köket. och njutningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *