Lömsk

I dag har jag ordet "död" snurrande i mitt huvud. Det är först och främst min katt, Abbe, som ligger risigt till. 

Fram till klockan 02:30 förde han ett oherrans liv. Sedan tog hustruns katt, Linus, över. Han "fångade" en toarulle som "någon" råkat lämna på köksbordet och den mötte sin död mellan köksstolarna, så det small om det. Upp å ta hand om den alltså. 

Precis när jag ska till att somna då sätter hunden Tessie igång å "drömma". "Bjäbba" och "voffa" i sömnen. 

Nåja, hon slutade efter en stund. Nästa gång jag precis skulle somna in gissa vem som sätter igång och snarkar? Jag uppger inte vem. 

Efter det var det dags för katten Linus igen, ett envetet krafsande. Då vaknar hustrun till och "gör något" sedan blir det tyst och jag somnar. 

Jag fick sova ända till 07:30 sedan satte det igång igen. 

Visst är det mysigt med husdjur?

2 svar på ”Lömsk

  1. har du inget garage eller nåt som du kan stänga in de där som låter på natten i? jag menar alla som låter. och vad gjorde hon med dig så du somnade igen???

  2. vänsterchaffisen:
    Jo jag har ett garage men det är en bit att gå, vi bor i lägenhet. Vi har ett gästrum där jag stänger in katten när han är för djävlig. Det räckte väl med att det blev tyst så slocknade jag direkt. Klockan var ju ca 02:30.
    Jag glömde nämna att hunden spydde, i sovrummet, vid 05:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *