God Eftermiddag!

Media:
Radio, RixFm, är det jag helst lyssnar på om jag nu har radion på över huvudet taget. Jag gillar tystnaden. Utan tystnaden skulle jag ju inte höra väsandet/tjutande i huvudet. Det där vart ett skämt. RixFm, gillar jag p.g.a. programledarna eller kanske just mixen; Titti, Roger & Fylking. Det är väldigt olika personligheter. Och jag gillar deras ”munhuggeri”.

Bloggare:
Jag har djupstuderat ytterligare en bloggare, Stig-Björn Ljungren: opinion2002.nu [not: 16/2-2011: Jag är osäker på om det är SBL som bloggar där nu. Med svag grå text står där 'Per']. Han gillar jag skarpt. Han har roliga och intelligenta kommentarer om det mesta. Han är dessutom ”proffstyckare”. Statsvetare till sin profession och föreläser gärna inom området opinionsfilosofi, om jag fattat det hela rätt. Och så kallar han Jan Guillou för Jan Banan och sånt tycker jag är kul. Han hjälpte också till att få mig att ta tag i projektet ”Min CV” som jag funderat på ett tag. Så den ger jag mig i kast med genast!

afa:
Jag har fått löneförhöjning! Nej det blev fel, jag har fått ersättningshöjning. Det är afa, som har kommet med ett "värdesäkringstillägg", det ni. Jag blir, netto, 103 SKR rikare per månad. Välkomna pengar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *