JobbarKompisarTorsdag

sömn ua. Kanske lite väl sent i säng, som vanligt?

Politik
[Visa mer…]

Jobblunch
[Visa mer…]

Data-Blogg-WordPress-PlugIn
[Visa mer…]

Analysfråga
[Visa mer…]

Mina Live-värden
[Visa mer…]

Hälsoläget
Morgonen: Trött. Fortfarande problem med högersidan. Men jag ’anstränger’ mig att inte halta utan gå lika på bägge benen.
Under dagen: Blev trött efter jobbträffen. Missade ett lovat besök till far…
Kvällen: Nu är gasläckan i högvarv… värker i högerarmen… och i bröstryggen. Ska ta å ringa vårdcentralen i Grästorp till morgonen och boka en läkartid. Jag behöver ha en oberoende översyn av min medicinering.

2 svar på ”JobbarKompisarTorsdag

  • Ingen fara. jag titulera ofta mig själv som just ’datanisse’.

   Jag fick inte tag på ’rätt person’, På carema vårdcentral i Grästorp bokar de bara för 14 dagar framåt och nu var det fullt, om jag nu inte var ett ’akutfall’. Jag blev ombedd att ringa om 14 dagar igen. Vad blir svaret då?

   Jag skriver mer om det där i dagens inlägg (16/1-09).

   Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.