Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

tis 27-okt-2015 19:53Morgon: Sömn OK.

Morgonens fotografering och baddning av plitorna på ryggen avklarade.
Det ändrar sig egentligen inte. Om det ändrar sig så går det exteremt långsamt. Tyvärr förtsätter det komma nya, på ryggen. Inte inom operationsområdet, långt därifrån. Men, senaste beskedet från opererande läkare är att hon vill inte se en enda röd prick (plita / acne) någonstans på ryggen.
Så med tanke på att jag fn använder tre stycken olika antibiotikapreparat och likväl har tveksamt resultat så känns det inte så upplyftande.

Ska ringa hud idag igen (efter 09:30) och höra om remissen kommit fram, via den sk internposten.

Efter ett antal "Vi kan inte ta emot ditt samtal. Var god ring senare" så fick jag till slut 'napp'.
Remissen fanns inkommen. Nu återstår att en doktor ska läsa den och bedömma vilken prioritet den ska få.
(Hade jag haft skabb hade jag fått komma med en gång)
Nu blir det sannolikt ett av alternativen; "inom 2 veckor", "inom 2 månader" eller "inom 3 månader". Blir det "månader" så måste jag se mig om efter en annan vårdgivare som snabbare kan titta på min rygghud och se om det går att göra något över huvudet taget.
För var vecka som går så blir jag sämre och sämre. Mina ryggmärgsnerver kommer mer och mer i kläm och sannolikheten för kvarstående kroniska besvär ökar. Det är främst det jag vill motverka. Eller främst handlar det om att försöka få ett negativt förlopp att stanna av. Allt bättre än det ser jag som bonus.

Data
Svägerskan kom. Hon hade ett litet dataproblem. Eftersom inte har något av MS Win Office installerat så kan hon t.ex. inte läsa bifogade (via ePost) docx-filer.
Fixade det genom att installera Windows egen Viewer (från 2007…)

Promenad
Runt huset, med kryckor och sedan mina tre styrkeövningar (se 23/10-15).

Anteckningar
Renskrivit och redigerat bilder samt publicerat;
2/10-14
3/10-14
4/10-14
5/10-14
6/10-14
7/10-14
8/10-14
9/10-14

Hälsoläget:
Morgon: Ok. Som vanligt, vad det nu innebär?
Dagen: Hade tänkt ta bilen och åka och handla med det blev för stressigt…
Kvällen: Idag har det varit ett ihärdigt redigerande. Börjar bli trött men jag måste hålla mig vaken för jag har två ryggbehandlingar kvar och de klarar jag inte utan hustruns hjälp. Först 'badda' (dutta) med Dalacin. Därefter (först ska ryggen tvättas) ska den smörjas in med Duac.
[0407080001] 91,7(-0,5)

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Tisdag”

Canada Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.